Het leven vieren

Het leven vieren

Bij Home Elisabeth vieren we elke goede dag. Vieren hoort bij het mens zijn, daarom is ons motto: “Geniet van elke dag en van de kleine dingen.” Dat doen we door verjaardagen te vieren, een terrasje te doen bij mooi weer, een lekker gebakje eten, enz. Onze animatiewerking is dan ook zeker een troef. De Zorgtoppers proberen elke dag kleurrijk in te vullen. Heb je een suggestie voor de animatiewerking? Laat het ons weten! Zo kunnen we samen nog meer genieten.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een gebedsviering te volgen twee keer per maand. Kwaliteit van leven vinden we ook in het samenleven met anderen. Juist met het ouder worden, ervaren we het belang van samenhorigheid des te meer. Van de grote Kerkelijke feesten zoals Kerstmis, Lichtmis of Pasen maken we dankbaar gebruik om momenten van ontmoeting rond te organiseren.

Wil je meer weten over Home Elisabeth of zit je
met een specifieke vraag? Contacteer ons!

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone