Religieus wonen Home Elisabeth

Religieus wonen bij
Home Elisabeth

In wzc Home Elisabeth hechten we veel belang aan religie. Een belangrijke waarde én troef. Ben jij heel gelovig? Dan zal jij je snel thuis voelen in ons woonzorgcentrum. Er wonen nog verschillende zusters en paters in de kloostergang.

Jij kan als bewoner bijvoorbeeld op regelmatige tijdstippen deelnemen aan misvieringen. Ook hebben we een stille ruimte met een altaar, waar je altijd terechtkan. Daarnaast wonen er nog verschillende zusters, paters en rectors in de kloostergang. De paters en rectors komen geregeld in het woonzorgcentrum eten. De zusters eten apart, omdat zij wat meer op hun privacy gesteld zijn. De kamers van de religieuze bewoners tellen mee in de 90 plaatsen die we aanbieden. De faciliteiten in die kamers zijn ongeveer hetzelfde als in de andere kamers. Zo staat er een bed en een nachtkastje. Vaak is er ook nog een bureau om aan te werken of te schrijven.

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone