Dienstenaanbod

Wat kan wzc Home Elisabeth jou bieden?

Heb jij nood aan extra zorgen? Dan is wzc Home Elisabeth de ideale plaats om te wonen. Dankzij het uitgebreid dienstenaanbod van Home Elisabeth, hebben we voor iedere 65-plusser de perfecte oplossing. Daardoor bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven!

Dienstenaanbod Home Elisabeth

Woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser, al dan niet met partner, kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, wzc Home Elisabeth voorziet zorg op jouw maat!

Assistentiewoning

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan is een serviceflat of assistentiewoning in Home Elisabeth de oplossing!

Dienstenaanbod

Religieus wonen

Ben jij gelovig en hecht je veel belang aan de christelijke waarden? Dan zal jij je helemaal thuis voelen in ons woonzorgcentrum.

Dienstenaanbod Home Elisabeth

Extra dienstverlening

Kom een pintje drinken in onze gezellige cafetaria, laat je verwennen in ons kapsalon of neem deel aan één van onze vele misvieringen.

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone