Jouw (t)huis in de stad

Jouw (t)huis in de stad

Home Elisabeth ligt in het centrum van Sint-Truiden, midden in de bruisende stadskern. Alle voorzieningen zoals winkels en sportcentra zijn dichtbij. Toch kan je genieten van een groene omgeving met de nodige rust rond het wzc. Heb je groene vingers? Dan ben je meer dan welkom om onze planten- en moestuinbakken te onderhouden.

Bij Home Elisabeth kan jij thuiskomen. De stap zetten naar een wzc is vaak niet gemakkelijk. De vertrouwde gang van zaken wordt hierdoor plots overhoop gehaald. In het begin moet je wennen aan de nieuwe omgeving. Maar hopelijk vind je er opnieuw een warme thuis. Het is juist dat thuiskomen dat wij op onze manier mee willen ondersteunen.

We hopen dat je je geliefd mag voelen en dat je hier helemaal jezelf kunt zijn. Je kan van je eigen kamer een echte thuis maken met je eigen meubels. De kamers zijn standaard voorzien van:

 • een hoog-laagbed
 • een nachtkastje
 • een ingebouwde kast

Jouw schilderijtjes of relaxzetel mag je dus zelf meenemen!

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone