Jouw leefplan

Jouw woon-, zorg- en leefwensen schrijven we samen neer in jouw persoonlijke leefplan.
Bij Home Elisabeth schrijven we samen aan jouw woonzorgleefplan. We nodigen jou als bewoner uit om aandacht te hebben voor zelfontplooiing. Zo blijf jij actief participeren aan het maatschappelijk leven. We hebben daarbij oog voor alle aspecten van het leven die bijdragen aan een optimale levenskwaliteit: natuurlijke beweging, gezonde voeding, voldoende ontspanning, intellectuele stimulatie, verbinding (familieband, vriendenkring, gelijkgestemden, maatschappij), zingeving, een doel in het leven. Met een leefplan brengen we woon-, zorg- en leefwensen in kaart en stimuleren we bewoners om zelf stappen te zetten richting meer gezondheid en geluk, al dan niet ondersteund door hun sociale netwerk.

Vragen die we stellen en waarvan de antwoorden in het leefplan verschijnen zijn:

 • Is er iets wat je nog graag zou willen leren?
 • Wil jij iets doorgeven of leren aan anderen?
 • Stel dat je een wens kon doen, wat zou die dan zijn?
 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone