Ombudsdienst

Bij Home Elisabeth stellen we alles in het werk om jou als bewoner een kwaliteitsvol leven te bieden. Toch kan het dat je ergens niet helemaal tevreden over bent. Zijn er bepaalde zaken waar je het moeilijk mee hebt, word je niet gehoord,… ? Wij horen graag je mening over je verblijf en de werking van Home Elisabeth. Alleen zo kunnen we samen dingen aanpakken en verandering brengen waar nodig.

Julie is als sociale dienst ook het aanspreekpunt van de ombudsdienst. Zij zal je opmerkingen of klachten samen met jou opnemen.

Ben je tevreden over de zorg of heb je suggesties voor verbeteringen? Dan mag je ons dat altijd laten weten via een mailtje of in onze ideeënbus. Ervaringen en jullie bevindingen vormen een belangrijk signaal en geven ons waardevolle feedback over de kwaliteit van wonen, leven en zorg. Zo bouwen we samen aan een kleurrijk leven.

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone