Kwaliteitswerking van
Home Elisabeth

Wzc Home Elisabeth wil staan voor kwalitatieve zorg in een huiselijke sfeer in overleg met de bewoners. Om dat te bereiken, werken we volgens een uitgebreide kwaliteitswerking.

Menso helpt ons daarbij. We werken met een systeem dat de kwaliteit heel tastbaar en concreet maakt in onze dagelijkse praktijk op de werkvloer. Daar waar onze Zorgtoppers elke dag weer klaarstaan voor de mensen die zij verzorgen en ondersteunen. Mensen met eigen mogelijkheden en beperkingen. Met een eigen geschiedenis, toekomst en levensdoelen. Voor hen willen we bouwen aan een kleurrijke toekomst, elke dag opnieuw.

Met Menso stellen we de mens centraal. Zowel de Zorgtoppers als de bewoners en hun naasten staan bij ons op de eerste plaats. Ons kwaliteitssysteem focust niet op protocollen, systemen of richtlijnen maar kijkt in de eerste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan onze bewoners. Voelen de bewoners zich thuis? Voelen ze zich gehoord? Ervaren zij dat ze (met hulp) hun eigen keuzes kunnen maken? We kijken naar de prestaties die zorgprofessionals en organisaties leveren. Zo kunnen we die heel gericht, concreet en structureel verbeteren.

011 68 30 38
phone