Eigen keuken Home Elisabeth

Eigen keuken

In ons woonzorgcentrum hebben we een eigen keuken. Daardoor is het mogelijk om zoveel mogelijk aan de wensen van de bewoners tegemoet te komen. Dat doen we in overleg met de menucommissie. Wanneer jij hier komt wonen, dan komt er iemand van het keukenpersoneel langs om te vragen wat jij graag eet. Heb je allergieën of is er iets wat je echt niet lust? Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee!

Iedere middag voorzien we een warme maaltijd in het woonzorgcentrum. Samen met je medebewoners maken we het gezellig aan tafel. Krijg je bezoek rond het middaguur of ben je toevallig een keertje weg? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij ’s avonds nog van je warme maaltijd kan genieten. Naast het warm eten ’s middags, voorzien we sowieso ook twee keer per week ’s avonds een warme maaltijd.

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone