Missie, visie en waarden
van Home Elisabeth

Missie

Home Elisabeth wil staan voor kwalitatieve zorg in een warme en huiselijke sfeer, in overleg met de bewoners. Om die missie van Home Elisabeth waar te maken, hechten we in dit Integro-huis veel belang aan de christelijke waarden. Zo wonen er bijvoorbeeld nog verschillende paters en zusters in Home Elisabeth. We bieden zorg op maat aan waardoor iedere 65-plusser meer dan welkom is. Naast aandacht voor zorgnoden focussen we ons in de eerste plaats op de woon- en leefwensen van de bewoners. Home Elisabeth wil staan voor kwalitatieve zorg in een warme en huiselijke sfeer en in overleg met de bewoners!

Zo creëert ons team van Zorgtoppers samen met de bewoners een gezellige thuis waar wederzijds vertrouwen, respect en betrokkenheid de absolute norm is en waar elke bewoner de nodige rust vindt. Dat is de missie die Home Elisabeth nastreeft.

Visie

Om die missie waar te maken heeft Home Elisabeth een duidelijke visie voor ogen. Bij Home Elisabeth streven we continu naar verbeteringen in het zorglandschap. Wij dragen zorg voor je, nog voor je er bent:

  1. Zorgcontinuïteit en inclusie waardoor wij de zorgactiviteiten ook steeds meer zullen ontplooien buiten de muren van het woonzorgcentrum.
  2. Maximale autonomie en zorg in dialoog: bij Home Elisabeth vinden we het belangrijk om naar de bewoners en hun familie te luisteren. Doordat we in dialoog gaan met alle betrokkenen maken de bewoners hun eigen keuzes en mogen ze van gedachte veranderen. Ze kleuren zelf hun verdere toekomst in.
  3. Verbondenheid is een kernbegrip bij Home Elisabeth. De bewoners voelen zich gezien, gewaardeerd en krijgen ruimte voor contact en ontmoeting met anderen. Iedereen is uniek en kan zichzelf zijn. Elk met hun eigen waarden en normen, en met hun eigen geschiedenis en toekomst.
  4. De betrokkenheid van de Zorgtoppers dragen we bij Home Elisabeth hoog in het vaandel. Enkel op die manier tonen we oprecht engagement en bevlogenheid. Ons uitgangspunt is vertrouwen in talenten, deskundigheid en professionaliteit. Waar wij in geloven? Een warme werkplek, transparantie in omgang, eerlijkheid en consequentie.
  5. Samenwerkingen met professionele partners. Zij mogen respect, transparantie en professionaliteit van ons verwachten.
  6. Het thuisgevoel staat bij ons centraal. Wij werken in het huis van de bewoners. De bewoners omringen zich met vertrouwde spullen en mensen. Ze hebben een plek waar ze zich thuis voelen.

Die uitgangspunten maken we concreet met een dynamische wisselwerking. Samen met de bewoners, hun familie, onze Zorgtoppers en vrijwilligers creëren we een kleurrijke toekomst rond wonen en leven bij Home Elisabeth.

Waarden

Vriendelijkheid

Respect

Privacy

Autonomie

Zingeving

Nabijheid

011 68 30 38
phone