Extra dienstverlening Home Elisabeth

Extra dienstverlening

Cafetaria

We hebben een gezellige cafetaria op de woonzorgcampus van Home Elisabeth. Je kan er terecht voor een lekkere kop koffie of een frisse pint. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom, Home Elisabeth wil de lokale gemeenschap graag betrekken bij de activiteiten van het wzc. Er gaan ook regelmatig leuke activiteiten door zoals kienen en creanamidagen.

Dorpsrestaurant

Zin in een lekkere, warme maaltijd en een gezellige babbel? Dan kan je terecht in ons dorpsrestaurant.

Kapsalon

Zin in een nieuwe coupe? Dan kan je terecht in onze eigen kapsalon. Het salon is volledig uitgerust en biedt heel wat diensten aan. Zo kan je je haar laten kleuren, knippen, föhnen, wassen en een permanent laten zetten. In overleg met de bewoner en de familie, spreken we samen een datum af voor een kappersbezoek.

Misvieringen

Het geloof en christelijke waarden dragen we hoog in het vaandel bij Home Elisabeth. Daarom organiseren we twee keer per maand mis- en gebedsvieringen. Home Elisabeth en de bewoners hechten veel belang aan zingeving. We willen jou de kans geven om je geloof te blijven beleven.

Wasserette

De bewoners van de assistentiewoningen kunnen hun eigen was doen in de wasserettes op iedere verdieping. Op die manier stimuleren we de zelfstandigheid.

 • Inez Vanmanshoven

  Wat mag je verwachten van ons?

  In dit huis gaan we mee met de tijd door in te zetten op innovatie. Bovendien is er hier een huiselijke sfeer. Doordat we zowel in het groen als in de stad gelegen zijn, is het hier een thuis voor iedereen. En zijn de bewoners gelukkig? Dan ben ik dat ook!      
  Inez Vanmanshoven
  Teamcoach Abdij
 • Julie Donné

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik ben het eerste contactpunt van de bewoners en hun familie. Ik geef hen een warme welkom en een warm thuisgevoel.
  Julie Donné
  Sociale dienst
 • Goele Winters

  Wat mag je verwachten van ons?

  Er is hier veel vrijheid voor de bewoners. Zo mogen ze bijvoorbeeld de stad in als ze dat willen. Ze mogen zelf nog veel beslissingen nemen. Het is hier echt een thuis voor de bewoners.
  Goele Winters
  Onthaal
 • Simone en Gaby

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In Home Elisabeth mogen we onze familie ontvangen wanneer we maar willen. Daarnaast mogen we hier ook doen wat we graag doen. Ze vragen onze mening en proberen rekening te houden met onze wensen. Dat brengt vreugde.
  Simone en Gaby
  Bewoners wzc
 • Elza

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. De cafetaria is fijn. We hebben het hier goed. Ik ga ook regelmatig naar de markt zodat ik zelf kan koken. Het is fijn dat we die mogelijkheid hier hebben.
  Elza
  Bewoonster assistentiewoning
 • André en Therese

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed om te wonen en te leven. We kunnen geen minpunten opnoemen. De verpleegsters zijn vriendelijk en gedienstig en we kunnen aan veel activiteiten deelnemen. Het is hier fantastisch!
  André en Therese
  Bewoners

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 68 30 38
phone