Kom thuis

Home Elisabeth zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige thuis waar je helemaal tot rust komt? Dan is wzc Home Elisabeth iets voor jou. Ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om van Home Elisabeth jouw thuis te maken!

1

Interesse? Neem contact met ons op!

Wanneer je interesse hebt om jouw toekomstige thuis te ontdekken, neem dan hier contact met ons op voor meer informatie. Jouw vraag komt terecht bij de juiste verantwoordelijke. Of loop even bij ons binnen. We zoeken samen naar een geschikt moment om ons woonzorgcentrum te bezoeken.

2

Een kennismakingsgesprek met Julie

Julie Donné van de sociale dienst ontvangt jou en je familie graag tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Je krijgt meer uitleg over het reilen en zeilen van Home Elisabeth. Bij het kennismakingsgesprek hoort ook een rondleiding in ons kleurrijk woonzorgcentrum. Tijdens de rondleiding leggen we je graag in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt bij Home Elisabeth. We geven antwoord op al jouw vragen! Indien je nog twijfelt over een kamer in het woonzorgcentrum of een assistentiewoning dan maken we graag een nieuwe afspraak om ook de assistentiewoningen te bezichtigen. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken!

3

Vul de nodige documenten in

Ben je helemaal overtuigd na ons gesprek en het bezoek aan Home Elisabeth? Dan vullen we samen de nodige papieren en documenten in.

4

Opnamebeleid en beschikbaarheid

Home Elisabeth werkt met een wachtlijst. Je kan ervoor kiezen om op de actieve lijst of op de passieve lijst terecht te komen. Senioren die een grote zorgbehoefte hebben, bellen we altijd eerst op. Indien je nog niet onmiddellijk van plan bent om de stap te maken naar ons woonzorgcentrum dan raden we je aan om je zeker op de passieve lijst te zetten. Zo kan je gemakkelijk overgezet worden naar de actieve lijst wanneer je graag in ons woonzorgcentrum komt wonen. Rekening houdend met het opnamebeleid en de beschikbaarheid van een kamer ben jij meer dan welkom in ons woonzorgcentrum. Home Elisabeth werkt niet met andere voorwaarden. Bij ons ben je welkom, ongeacht van welke stad of dorp je bent.

5

Home Elisabeth, jouw gezellige thuis

Wanneer je op de actieve lijst staat, dan bellen we jou op indien er een kamer vrij is. Je mag jouw toekomstige kamer nog een keertje komen bezichtigen. Wanneer jij groen licht geeft, brengen we de laatste administratieve handelingen in orde zodat jij onmiddellijk kan inhuizen. Ook geven we graag nog een woordje uitleg over het reilen en zeilen in ons woonzorgcentrum. Voor jong en oud valt hier ontzettend veel te beleven. Zo bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven! Samen zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt bij Home Elisabeth. Ben je toch niet helemaal overtuigd? Dan mag je weigeren, je behoudt je plek op de wachtlijst.

Voor onze assistentiewoningen verloopt de aanvraagprocedure bijna identiek. Je mag een assistentiewoning drie keer weigeren. Weiger je daarna nog eens? Dan kom je onderaan op de wachtlijst terecht.

011 68 30 38
phone